skin: 1 2 3 4 |  Login | Join Dancetech |

dancetech forums

03-Apr-2020

Info-line:   [synths]    [sampler]    [drumbox]    [effects]    [mixers]     [mics]     [monitors]    [pc-h/ware]    [pc-s/ware]    [plugins]    -    [links]    [tips]

Search forums House rules Live chat Login to access your admin About dancetech forums Forum home Start a new topic

Forums   -   Synth general

Subject: MFB Synth II no audio, just hiss


Viewing all 1 messages  -  View by pages of 10:  1


Original Message 1/1             05-Nov-12  @  05:07 PM   -   RE: MFB Synth II no audio, just hiss

pidgeo

Posts: 1

Link?: Link

File?:  No file



I just got an MFB SynthII 2nd hand. When I turn it on I get power ok, but the only sound is lots of hiss. When I hit a key all i get is just very low clicks, with hiss. I can get a tone only when I modulate the filter cutoff by the vco, and then the oscillators work at very low vloume, but the mixer, cutoff, and adsr's don't do anything. 

After an hour or so, and attempting to use different leads and audio interfaces suddenly the Synth II will work absolutely perfectly and continue to work perfectly for the rest of the day. But when I try the synth the next day the same problem happens. I can hear no loose / dirty connections, and everything seems in excellent condition. 

I am using the german power supply but I live in Ireland.



Does anyone have any ideas what could be the problem?

Thanks a mill,

Micky. 



[ back to forum ]              [quote]

Viewing all 1 messages  -  View by pages of 10:  1

There are 1 total messages for this topic





Reply to Thread

You need to register/login to use the forum.

Click here  to Signup or Login !

[you'll be brought right back to this point after signing up]



Back to Forum





CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)